Topbar oz9rh.dk

Velkommen til hjemmesiden http://www.OZ9RH.DK/

Menu oz9rh.dk
 
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  ADOBE FOTOGRAFI
  ANYTONE RADIO
  ARKEN OPTICS
  BILLEDER
  CHROMECAST
  FILM
  FOTOGRAFI
  FOTOPROGRAMMER
  HARDWARE
  HUMOR
  HUNDESKOVEN
  HUSK RING 1812
  ICOM IC-7000
  ICOM IC-7400
  JAGTRADIOER
  KENDO I HERNING
  KØB & SALG
  LINKS
  LYSTFISKERI & LINKS
  Fiskegrej Aliexpress
  MINE TYT & BAOFENG RADIOER
  NANOVNA TESTER
  NASSERVER 918+
  NATUR & JAGT
  RADIOLINKS
  REOLINK
  SAMSUNG GALAXY
S21 ULTRA 512GB
  SHOTOKAN KARATE
  SIDSTE NYT
  SOFTWARE
  TEAMVIWER SUPPORT
  VÅBEN & JAGTVÅBEN
  ADMIN.
SB
 
Google

15-05-2024
online !

 

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret.

 

Denne del af hjemmesiden indeholder information til links film og billeder til våben til jagt og våben der anvendes i skytteforeninger i Danmark. Jeg er aktiv jæger og har haft jagttegn i ca.45 år. og et medlemskab af Ruskær jagtforening og Ikast Skytteforening i over 25 år..

 
De fleste af grafikbilleder indeholder et direkte links.
 
 
 

KLIK PÅ OVENSTÅENDE BILLEDE MED LINK
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
Riflen er indskudt nu. Min Browning 30-06 BLR LIGHTWEIGHT TRACKER Code 034029526 sammen Swarovski Habicht forstørrelse 3X10X42 og min lyddæmper. Som jeg købte den 1-12-2022 hos K.O. Skov i Bording http://www.koskov.dk med en rigtig god service. Købet er min julegave og min kommende 70 års fødselsdagsgave fra min elskede søde kone Lene. Browning 30-06 BLR LIGHTWEIGHT TRACKER Code 034029526 :Kaliber 30-06 og Pibens længde 47 cm. Vægt: 3,0 kg. Sikkerhed: Låser hanen. Magasin: Aftageligt krydsmagasin. Standard kaliber fire patroner. Min pris hos K.O Skov som kunde i over 35 år var yders fornuftig inkl., skinne til montering af riffelkikkert og gevind til lyddæmper Våbentilladelse koster Kr.1085,00 Browning BLR Tracking har en lamineret krydsfiner, der har en subtil grå tone. Skæftet har en stærk Cerakote overfladebehandling. En meget god bagkappe dæmper rekylen og beskytter stemplet på en god måde. Stempeldimensionerne er standard og burde passe til de fleste jægere og skytter. Skæftet og pistolgrebet har et vellavet mesh-snit, der giver et godt greb. Browning BLR Tracker er en videreudvikling af den gamle BLR. Browning har en mere udviklet mekanisme og låsemekanisme end mange andre aftrækker. Låsningen foregår med et roterende bundstykke, der låser i en bøsning mellem løb og mekanisme. Hele konstruktionen minder meget om en halvautomatisk. Riflen er indskudt med Hornady blyfri 30-06 SPRG 180 gr. CX™ Outfitter Vare #811644 https://www.hornady.com/ammunition/rifle/30-06-sprg-180-gr.-cx-outfitter#!/
Som passer fint sammen med Sellier & Bellot Træningspatroner - Kal. 30-06 Spring. - 11,7 g
https://www.sellier-bellot.cz/en/products/rifle-ammunition/rifle-ammunition-training-fmj/detail/218/ https://se.browning.eu/blr-lightweight-pg-tracker.shtml
 
 
 
 

 

 

 
 
I dag har jeg fået leveret fra Korsholm to stk. ekstra 4 skuds magasiner til min Riffel Browning 30-06 BLR LIGHTWEIGHT TRACKER Code 034029526. Og med spritny riffelkikkert Arken Optics EPL4 6-24x50 FFP VHR MIL Oplyst riffelsigte EPL4-624VHRMIL er systemet nu perfekt som jeg gener vil have det-https://www.oz9rh.dk/vaarben.asp https://www.oz9rh.dk/arkenoptic.asp  https://korsholm.dk/
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

https://shop.browning.com/products/sight-buckmark-pro-red-dot

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 

 
 
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beretta 92FS Inox
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 

 
 
Våbenolie, der renser, smører og beskytter dit jagtvåben. Våbenolien absorberer vand, fjerner krudt- og projektilaflejringer i løbet og er skånsom mod huden.

Våbenolie, der renser, smører og beskytter dit jagtvåben. Våbenolien absorberer vand, fjerner krudt- og projektilaflejringer i løbet og er skånsom mod huden. Der er utallige våbenplejeprodukter tilgængelige for os at bruge, for at holde vores dyrebare skydevåben i god stand. Hver enkelt har sit eget særlige formål, det være sig kobberopløsningsmiddel, blyopløsningsmiddel eller almindelig rensevæske. Pro Ferrum Gun Care Fluid er noget ganske andet, og det beskriver sig selv som en 'kompleks væske med vådtørringsegenskaber'. Så hvad betyder det? Rengøring. Væsken opløser metalrester i tønden, og du kan faktisk se væsken skifte farve, mens den løfter den, og får en grå eller grønlig farve. Det vil også tackle rust og får en orange-lignende farve, når det trækker det ud i områder, du troede var rene og beskyttede. Farveændringerne er virkelig nyttige som en indikator for, at væsken virker. Gammel olie og fedt vaskes også væk og efterlader en meget ren pistol. Vand, hvilket vand? Ud over dens fantastiske rengøringsegenskaber har Pro Ferrum også et andet trick i ærmet. Hvis du sprøjter kemikaliet på en våd pistol, griber det vandet og omgiver det og løfter det fra metaloverfladen. Det får derefter et mælkeagtigt, råhvidt/uklart udseende. Du kan derefter blot tørre pistolen over, og der er absolut intet vand tilbage. Hvis du er ude og skyde i regnen og kommer tilbage til bilen med en våd pistol, er dette et fantastisk produkt til at sterilisere hele pistolen, tørre den af ​​og derefter påføre igen. Når du kommer hjem, er pistolen tør og trænger bare til at blive renset, uden bekymringer om rust eller vandskader. Og endelig. Når du har renset din pistol med produktet, efterlader den en beskyttende belægning, der breder sig ud og trænger ind i alle områder, også dem, der er svære at nå. Sved og syrer fra pulverrester neutraliseres af væsken, og det fortsætter med at give en vandafvisende belægning efter påføring. Konklusion. Pro Ferrum har den bemærkelsesværdige evne til at fortrænge fugt, og når den kommer i kontakt med vand, kan du faktisk se den skifte farve, mens den virker. Test af væsken på ståltræskruer viste, hvor effektiv den er, selv når den efterlades udenfor. Hvis du skal opbevare våben i længere tid, vil en dosis af det helt sikkert give dem beskyttelse mod korrosion. Hvis du bliver fanget i regnen, vil en grundig afdækning 'tørre' din pistol og forhindre rust i at få fat, før du får den hjem. Selvom det ikke er billigt, er dette et produkt værd at have med sig.
 
 
 
Bøjlen er nu fint omviklet / flettet med 1.½ mm sort vokset lædersnor som min søde kone Lene Hæ har stået for. Jeg er noget imponeret og glad over at hun har de evner med lædersnor
 
Lidt ekstra udstyr er nu købt til Browning 30-06 BLR LIGHTWEIGHT TRACKER.
Gun Buttstock:
Materiale: Lavet af 3,0 mm tykkelse fuldnarvet vegetabilsk garvet læder.
Unik farve: Gnid farven i hånden gør den retro og klassisk, håndstikning med en 2 mm tyk læderlinje gør den holdbar. Kanten af toppen der er i kontakt med skulderen, er afrundet for at gøre mere behagelig for skulderen. Længde: 14,5 cm, bredde: 5 cm, Inkluder 3 stk 5,0 mm tykke neoprenpuder, tykkelsen er 15 mm pr. Det kan reducere bufferkraften kraftigt, når du skyder.
Ammunitionskolbeholderen kan rumme 6 stk riffelkugler, såsom 30-06 riffelpatroner
Gun ammunition Sling: Lavet af førstelags okselæder af høj kvalitet og ruskind får dig til at føle dig godt tilpas, når du bærer riflen. Riffelskulderremmen har plads til 9 stk..30-06 patroner, kommer med en lille lomme til at tilbehør kan også holde kluden til aftørring af riffelteleskopet. Magnetiske knapper for nem åbning og lukning. Højkvalitets hardware og kraftige syninger er holdbare. Begge ender af skulderremmen er 1 tomme brede, velegnet til de fleste rifler. Gun Buttstock bæltet er udstyret med læderhåndtag.
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Charles Bronson var en amerikansk skuespiller, født som Charles Dennis Buchinsky den 3. november 1921 og død den 30. august 2003. Han var kendt for sine roller i actionfilm og spillede ofte hårdkogte og stærke karakterer. Nogle af hans mest kendte film inkluderer:
"Once Upon a Time in the West" (1968): En episk vestlig film instrueret af Sergio Leone, hvor Bronson spillede hovedrollen som Harmonica.
"Death Wish" (1974): En actionfilm, hvor Bronson spillede hovedrollen som Paul Kersey, en mand der bliver en selvtægtsmand efter en tragisk begivenhed.
"The Magnificent Seven" (1960): En westernfilm, hvor Bronson spillede rollen som Bernardo O'Reilly.
"The Dirty Dozen" (1967): En krigsfilm, hvor Bronson spillede rollen som Joseph Wladislaw.
Charles Bronson optrådte også i adskillige tv-afsnit og andre film i løbet af sin karriere. Han blev en ikonisk figur i actiongenren og blev kendt for sit hårde og tavske karakter. Hans bidrag til filmverdenen har efterladt et varigt indtryk på publikum. 🙂
Once Upon a Time in the West" er en episk vestlig film fra 1968, instrueret af den italienske instruktør Sergio Leone. Filmen er ofte anerkendt som en af de bedste og mest indflydelsesrige vestlige film nogensinde lavet. Den bygger på en historie af Dario Argento, Bernardo Bertolucci, og Sergio Leone selv.
Nogle af hovedrollen i filmen omfatter:
Charles Bronson som Harmonica: En mystisk fremmed med en personlig vendetta og en harmonika, som han spiller gennem filmen.
Henry Fonda som Frank: En nådesløs lejemorder, der er ansat til at dræbe en kvinde ved navn Jill McBain. Claudia Cardinale som Jill McBain: En enke, hvis mand bliver myrdet, og hun arver en jernbanestation, som mange er interesseret i. Jason Robards som Cheyenne: En bandit, der bliver mistænkt for mordet på Jill McBains mand.
Filmen er kendt for sine langsomme scener, intens karakterudvikling, imponerende visuelle kompositioner og Ennio Morricones ikoniske musikscore. Den italienske stil og Leone's fortælleevne gjorde filmen til en kultklassiker og har haft stor indflydelse på senere film inden for westerngenren. "Once Upon a Time in the West" er ofte anerkendt for sin kunstneriske og cinematografiske kvalitet. 
 
 
 
 
 

 

Exit

 

Bund lasseboel.dk/