Topbar oz9rh.dk

Velkommen til hjemmesiden http://www.OZ9RH.DK/

Menu oz9rh.dk
 
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  ADOBE FOTOGRAFI
  ANYTONE RADIO
  ARKEN OPTICS
  BILLEDER
  CHROMECAST
  FILM
  FOTOGRAFI
  FOTOPROGRAMMER
  HARDWARE
  HUMOR
  HUNDESKOVEN
  HUSK RING 1812
  ICOM IC-7000
  ICOM IC-7400
  JAGTRADIOER
  KENDO I HERNING
  KØB & SALG
  LINKS
  LYSTFISKERI & LINKS
  Fiskegrej Aliexpress
  MINE TYT & BAOFENG RADIOER
  NANOVNA TESTER
  NASSERVER 918+
  NATUR & JAGT
  RADIOLINKS
  REOLINK
  SAMSUNG GALAXY
S21 ULTRA 512GB
  SHOTOKAN KARATE
  SIDSTE NYT
  SOFTWARE
  TEAMVIWER SUPPORT
  VÅBEN & JAGTVÅBEN
  ADMIN.
SB
 
Google

13-07-2024
online !

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret.
FISKELINKS
 

I de fleste billeder her på denne side findes der et direkte link til andre hjemmesider. Ved at holde musen hen over billedet vil du kunne se om der er et link i bunden i venstre side af skærmen i din internetbrowser.

 
 
 
Hjemmesiden med fiskelinks er formentlig Danmarks største hjemmeside med fiskelinks og links til fiskeforeninger og forhandler samt gode film med fiskeri samt private billeder.
 

 
 
Jeg købte 5 kasser Canadiske Regnorm hos DinGrejShop.dk Brokbjergvej 4A, 8600 Silkeborg https://dingrejshop.dk/ og fik Kr.25 i rabat. Det kan man da ikke klage over.Jeg er meget overvældet og dybt imponeret over det STORE varelager de har af fiskegrej og udstyr til lystfisker. Der er rigtig god stemning og god kundeservice når man handler der.  Link til Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100086446029090
 
 
 
En helt utrolig god FTM Steel Trout light Bombarda stang 3,60 m. Et af marked bedst bombarda stænger og så til en rigtig god pris.
 
 
En Super god fiskestang til prisen, kaster langt og en god kvalitet, kan anbefales.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik her for find vej
 
 
Klik her for at find vej
 
 

 Tusaagaard Put & Take
Det er helt klar en af fordelene ved at fiske der, at man kan få bilen med helt tæt på søen. jeg har fisket der i ca.40 år og har haft mange gode oplevelser 
❤ . Jeg er nok ikke lige den lystfisker der belaster økonomien meste. Jeg har være der 3 gange i år og sidste gang fange jeg aborre der fik sin frihed. ha ha . Jeg vil helt klar bruge flere af min lommepenge som folkepensionist på dette skønne ❤ sted. (Y)

 
 
Klik her for fin vej
 
Klik her for find vej
 
 
 
https://www.facebook.com/vestjyllandsputandtake/
https://vestjyllandsputandtake.dk/
Klik her for find vej
 
 
Sammen med nogle af Danmarks bedste lystfiskere har vi registreret og defineret mere end 11.000 fiskepladser langs Danmarks kyst. Søkort og satelittkort i appen guider dig til placeringen af 11 forskellige fiskearter. Liste over arter: Gratis version• Torsk • Sej• Ising• Hornfisk• Sild• Makrel• Havørred Premium version• Rødspætte• Laks• Havbars • Pighvar Med fiskher® premium, har du adgang til alle de populære arter i Danmark, samt skjulte fiskefelter, som er vores bedste fiskeres specielt anbefalede spots. Beskyttede områder Vi er den eneste app, der har "Geofence" (Med information vedrørende fredede områder, givet af Fiskeristyrelsen.dk), Appen advarer dig, hvis du fisker i områder, hvor fiskeri er forbudt* Dre ovennævnte områder kan variere i forhold til art og årstid. Mindstemå lnformation om mindstemål for de forskellige arter er tilgængelig på appen. Dette fokus hjælper med til at beskytte vores fiskebestande ved at give lettere adgang til vigtige informationer. Andre features Appen kommer også med flere andre features, bl.a. fiskegenkendelse. Denne software drives af kunstig intilligens, og med den banebrydende teknologi er fiskegenkendelse nu tilgængelig for alle. Med premium medlemsskab har du fuld adgang. fiskher® har sit eget sociale feed, hvor brugerne kan dele deres fangster med andre lystfiskere. Appen guider dig også til, hvor du kan købe fiskelicens og giver dig informativ viden om de forskellige arter.
Flere features findes i appen, downloadden og oplev det i dag! Premium
Premium versionen koster 149kr for 3 måneder, eller 249kr pr. år.
Web: https://www.fiskher.com/
Facebook: https://www.facebook.com/fiskherapp/
Instagram: https://www.instagram.com/fiskher.app/
 
 
 
Superfine holdbare geddeforfang sælges til private.
 
Se venligst mere information på link http://www.rhdata.dk/geddeforfang.asp
 
Hos https://fiskegrej.dk/ levers der en rigtig god kundeservice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

https://www.youtube.com/@fiskeri/videos

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lystfiskeri

I Danmark er der rigtig mange lystfiskere – og særligt havne og moler er blandt lystfiskere kendt som gode fiskepladser. Her er Aarhus havn ingen undtagelse med sin tætte placering på Aarhus C, nemme tilgængelighed og store artsdiversitet. På Aarhus havn kan man med lidt held få blandt andet torsk, sej, makrel, sild og endda havørred på krogen. Det er tilladt at fiske flere forskellige steder på havnen, og alle kan være med, da det ikke kræver lange kast for at komme ud til fiskene i de dybe havnebassiner. På Østhavnen har vi bygget to fiskeplatforme for at give lystfiskerne de mest optimale betingelser. Tag madpakken med og nyd udsigten, mens du venter på den store fangst.

Her må du fiske på Aarhus havn
 
 
 
Fiskeri 2024
Så er der klargjort ca. 10 stk sildeforfang monteret på masonitplade. Der er lavet adskillige forfang på ca. 80 cm. til UL fiskeri. Der er lavet forfang til bundfiskeri med Powerbait og med orm. Der er lave 6 stk. bombarda læsninger. Også bombarda med gummidyr. Der er indkøbt 4 farver af BERKLEY POWERBAIT POWER HONEY WORMS BANANA 2,5CM https://www.effektlageret.dk/shop/3379-put--take/23646-berkley-powerbait-power-honey-worms-banana-25cm/
https://www.effektlageret.dk/ Sildeforfang 15 stk. https://dingrejshop.dk/
Jeg kom lige til at købe denne her bandit og en anden stang mere til samlingen ha ha.
FTM STRIKE AREA HN 7,3” https://www.harald-nyborg.dk/ftm-strike-area-hn-73
Varenr. 33620. FTM Strike Area HN er en rigtig UL stang til ørred eller Aborre fiskeri. Den er skabt til både mikro blink, gummi dyr eller spinner fiskeri. Stangen har en parabolsk aktion og den håndterer store fisk uden problem. Håndtag er i EVA skum og SIC løberinge. Kombinationen af materialer af høj kvalitet og en speciel konstruktion er den meget stræk men med en følsom spids. Den kommer i en fed blå farve. Fiskeri: Å, Sø, Put and take fiskeri. Specifikationer: Vægt: 101 g. Længde: 2,20 m. Kastevægt: 1,0 – 6,2 g. Antal dele: 2. Transport længde: 114 cm. Løberinge: 9.
 
 
 

Jeg har for få dage siden modtaget denne her fiskevest til kun DKK161.80. fra Aliexpress.
Jeg er overrasket over den rigtige gode kvalitet til prisen. Der er et utal at fornuftige lommer til opbevaring fiskeæsker på ydersiden samt på inderside af vesten og bagsiden. Det virker som producenten af vesten virkelig har forstået et rigtig fornuftigt design. Der tilgodeser en lystfiskers behov for en ordentlig fiskevest. Jeg kan varm anbefale vesten og især til prisen som er helt unikt.

Vesten er lave af åndbart polyestermateriale, denne fiskevest holder dig kølig og komfortabel under lange fiskesessioner. • Justerbar størrelse: Med sit justerbare design passer denne fiskevest til en bred vifte af kropstyper, hvilket sikrer en behagelig pasform for alle lystfiskere. • Fluefiskekapacitet: Denne vest er designet til fluefiskeri og giver dig mulighed for nemt at bære alt dit vigtige udstyr, mens du holder dine hænder fri til kastning. • Svømmeevne: Denne fiskevest er også velegnet til svømning, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din udendørs gearsamling. Justerbart affjedringssystem – justerbare skulder- og talje stropper, tillader tilpasset pasform Letvægtsmateriale, tørrer hurtigere og ånder bedre. Polstrede air mesh skulderstropper giver den ultimative komfort og åndbarhed

18 samlede lommer (inklusive 14 lynlåslommer med glatte skjulte lynlåse) med specifikke designfunktioner til alt fra flueæsker til termometre Varsel: D-ring på bagsiden til at fastgøre et fiskenet, stroppeholderløkke til brug under dårlige lysforhold, stangholderløkker, knivvippeflig og en række fastgørelsesløkker giver dig mulighed for at bære alt dit udstyr.

 
 
 
 
 
 
 
Tiden skal gå men noget i disse Coronavirus, COVID-19 tider. Så jeg har fået skiftet fiskesnøre, kroge svirvler, synk m.m. på mine ca. 32 stk. propper. Til nogle af disse propper har jeg anvendt krympe Flex der er nem at arbejde med. Jeg er også i gang med at designe en holder til mine elektroniske bidmelder. Den er lige hjemkomme fra maler i haven efter at fået 4 lag spraymaling. Ha ha.De elektroniske bidmelder er fra Harald Nyborg til kun Kr.20,- pr stk. Og holder til fiskestænger (Gardner Rear Rod Rest Head) er fra https://fiskegrej.dk/ også kun Kr.20,- pr stk. Så de er et billigt projekt. Metalpladen havde jeg på lager, og de to firkantet stænger er fra en gammel antenne. Projekt med stangholder og elektroniske bidmelder er ikke færdigt men man har jo også tiden til det.
 
 
 
 
 

10-4-2020 Så blev min bidmelder system endeligt færdigt. Jeg fandt lige i mine gemmer et lille sammenklappeligt stativ til at hænge et TV op på vægen som jeg ikke brugte. Ved en del tilpasning og til og tilføjelse af en ekstra firkantet stang, fra en gammel antenne. Fik jeg lavet en sammenklappelig støttestang til støtte for hele enheden. Der huller i bundplade hvor der kan isættes pløkke man anvender til camping. Det smarte ved den konstruktion jeg har lavet, er at det hele kan klappes sammen- så det næsten ikke fylder noget i bilen Det har taget en rom tid at lave. Men hvis jeg igen skulle give mig i kast med et tilsvarende projekt. Bør jeg nok tage mere hensyn til størrelse af fiskehjul og større afstand mellem bidmelder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fisketaske. Transport af levende fisk.
Jeg har købe denne fine taske  Fisketaske Grej Sammenfoldelig EVA Fiskespand .
Fiske boks Hånd Udendørs Vandtæt Spand Camping Vandretaske Opbevaring til Levende fisk med en akvariepumpe monteret på siden af tasken. En bærbar sammenklappelig fiskespand-Agnspand, med vandtæt og holdbart materiale. Velegnet Funktion: til fiskeri og rengøring af bil. Opbevaring af vand til camping, vandreture, også til levende agn, multifunktionelle værktøjer. Sidelomme til iltpumpe, som vil få dine fisk til at trække vejret, og net låg gør det mere bekvemt, når du sætter fiskene ind og ud. Nem at rengøre, når du bruger den sammenklappelige fiskespand-Agnspand i naturen, skal du bare rense den med vand. Justerbar rem er velegnet til forskellige mennesker, mere stabil end den runde sammenklappelige fiskespand. Pakken inkluderer:1 x sammenklappelig fiskespand
Klik på nedenstående grafik for link og mere information.
 

Her med venligst et par løsninger til transport og kortvarig opbevaring af fanget fisksammen med en Powerbank usb og en Akvarium luftpumpe. Grafikbilleder i filen indeholder direkte links.
Direkte link til fil i Word format https://www.oz9rh.dk/filer/Fisketaske_transport_af_levende_fisk.docx
Direkte link til fil i i Adobe Acrobat format
https://www.oz9rh.dk/filer/Fisketaske_transport_af_levende_fisk.pdf

 
 
Jeg er utrolig glad for denne Karpefiskekasse der af så god en kvalitet at jeg har køb en ekstra kasse.
 
 
 
 
Powerbank til akvariepumpe
Film Powerbank https://youtu.be/-HpLdr58QNA
Powerbank https://www.avxperten.dk/powerbank/
 
 
 

Ultralet fiskeri med pindeflod efter skaller bestående af line ca.1,5 -1,8 meter TRABUCCO T-FORCE XPS ULTRA FLUOROCARBON 50M 0,201MM 4,14KG. Bruget lille krog. Et klemmebly 2.stk. flådstop to størrelser af krympe Flex. Et stykke klart tape og en svirvel. Monteret på masonitplade 3mm for at beskytte fiskegrejet under transport. Det er nu vældig hyggeligt at side og nørde med lidt fiskegrej. Og så er tiden da gået med det. Ha ha Pris ca. kun Kr.21,00 med levering for 3 stk. 3Pcs Wood Fluorescent Fishing Float Indicator Long Tail Floats Bobbers Slip Drift Tube Buoy Strike Daytime Fishing Accessories

 
 
 

Trækvogn til fiskegrej der passer til cykelanhænger på bilen. Så blev jeg færdig med mit projekt med at få monteret nummerplade og nummerpladebelysning på min trækvogn. Jeg har lavet en lille trækasse hvor der er monteret et MC-batteri SMF, 12 V, 14 Ah, 151 x 87 x 146 mm. Batteriet er forbundet til strømudtag ved anhængertrækket. Således at batteriet kan blive ladet op under kørsel. I trækassen er der lavet et strømudtag til Uni lighter hunstik (Cigar hunstik). Det kan anvendes til køletaske eller opladning af mobiltelefon, pandelampe kraftig led lampe til arbejdsbelysning med magnetholder ved natfiskeri. Der er monteret 3 stk. Sikringsholder m. kabel til fladsikring, et pr. strømudtag. Der er monteret et digitalt voltmeter i kassen så jeg kan se om MC-batteri er ok. Der er også monteret 2X3 stangholder til fiskestænger så man ikke skal gå og slæbe på fiskestænger.
Det er normal ikke meningen at fiskestænger skal sidde i trækvogn under kørslen. På taget af bilen er der monteret en fiskestangsholder til 8 fiskestænger. Lade kabel tilsluttet strømudtag ved anhængertræk. Billedet viser bare at de kan sidde der med minder at man kører under en lav bro. Så er nok ikke meget stænger tilbage ha ha.

TRÆKVOGN MED GITTER er købt i
https://www.harald-nyborg.dk/traekvogn-med-gitter

 
 

Penn Slammer III tog lystfiskerverden med storm og har været en kæmpe succes verden over. Utallige grusomme fisk har måtte overgive sig til Slammer hjulets overbevisende væsen og med introduktionen af Penn Slammer IV må endnu flere fisk tage sig i agt. Opgraderingen til det nye Slammer IV betyder nemlig at hjulet nu er pakket med flere features og flere forbedringerne end nogensinde.
https://www.napognyt.dk/penn-slammer-iv-en-legende-bider-sig-fast/
https://www.pennfishing.com/collections/new/products/slammer-iv-spinning-1310317
https://www.youtube.com/results?sea
rch_query=penn+slammer+iv+3500
https://youtu.be/G36EHZqc-Ho
https://youtu.be/w-pmmHpZAjU
https://youtu.be/-SZGuSv8qrk
https://youtu.be/omJgipDNVyI
https://www.fishernator.com/penn-slammer-iv-3500-beidseitig-spinning-fishing-reel-frontbremse-1545761-en.html

 
 
 

Jeg har nu fået leveret 2 ekstra reservespoler PENN Slammer IV 3500 fiskehjul hvilke giver mig mulighed for at skifte line i forhold til det ønskede fiskeri.
Berkley Fluoroshield Clear 274m Berkley Fluoroshield linen er kombineret af co-polymer kerne, med fluorocarbon coating for øget slidstyrke og mindre synlighed under vandet, imens beholdes egenskaberne fra en standard nylonline. Vinder af 2020 ICAST-kategorien "fiske line”.
                                                                                                                
Film https://youtu.be/es7VOll45qA

https://youtu.be/sJp7jsx8zlU

Forhandler https://fiskegrej.dk/berkley-fluoroshield-clear-274m.html

 

Sufix 131 Grøn Metermål
Sufix 131 G-Core er produceret med 13 fibre - en enkelt-strenget GORE Performance fiber omgiver 12 præcisions flettede HMPE-fibre, som skaber en "super-rund" line, der er tæt på lydløs og give lange samt friktions frie kast. Designet for optimal styrke uden svage punkter, under kast, hug, fight og landing.Sufix 131 0,185mm som er noget at det allerbedste flet Linne der findes. Sufix 131 G-Core er produceret med 13 fibre - en enkelt-strenget GORE Performance fiber omgiver 12 præcisions flettede HMPE-fibre, som skaber en "super-rund" line, der er tæt på lydløs og give lange samt friktions frie kast. Designet for optimal styrke uden svage punkter, under kast, hug. Det jeg oplever med denne line at mine kast øges med mindst ca. 20-25 meter.
På spolet i alt ca.185 mm 0,21 mm
Forhandler https://fiskegrej.dk/sufix-131-gron-paspoling.html

                                                                                                          Film                                                                                                                                           

https://youtu.be/i1f8_5UEwBk

https://youtu.be/Enp-klIm8lo

https://youtu.be/2OvRQN9IgBs

https://youtu.be/8oeGtBzCheM

Lækkert gear er et most. For fiskeren er det selvfølgelig også nødvendigt med en masse fiskegrej, som er det, der gør det muligt at fiske. Hvis man er nørdet omkring fiskeri, er det især udstyret, som gør det ekstra spændende. Det handler faktisk ikke altid kun om at have en god fiskestang, hvilket man godt kunne tro. Der findes en række forskelligt grej, som passer til forskellige vandsteder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 Køb af havnekort
 
 
 
 

FISK & FRI – I TOPFORM SIDEN 1982. Fisk & Fri er Danmarks største uafhængige lystfiskermagasin – og siden bladet udkom for første gang i sommeren 1982, har vi haft en unik position som landes førende medie inden for lystfiskeri.

 

Hvis man ved hvilke forhold, der giver størst chance for det eftertragtede havørrredhug på kysten – samt kan forudsige hvor og hvornår de bedste forhold kommer til at indtræffe, så har man langt større chance for succes på sine kystture. I denne video gennemgår vi alt, hvad du skal vide for at finde fiskene derude på kysten – og vi lærer dig hvordan du via Farvandsudsigten på fcoo.dk lettere kan forudsige vind, vandstand, bølger, strøm, saltholdighed, vandfarve- og temperatur samt alle de mange andre faktorer, der har afgørende betydning for. at du får succes på din kysttur efter havørred.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nå, hvad kan jeg sige om denne video. Normalt bruger folk cirkel kroge til havkat, bas, grupperinger osv.,
Men i dag besluttede jeg at bruge cirkel kroge i mit gedde fiskeri. Jeg brugte deadbaits under en standard gedde float rig, men brugte et cirkel krogspor i stedet for dobbelt tromler. Jeg fiskede kanalen denne session, og ved hjælp af denne taktik lykkedes det endda at få en ny pb PIG!

 

 
 
 

Sunds Sø er Danmarks største hedesø, i alt 127 ha. Cirka 7 km nord for Herning, Midtjylland, kan du finde søen omgivet af flot natur og sommerhuse. Du kan enten tage en dukkert, sidde og nyde stilheden eller gå/løbe en tur på stien, der strækker sig hele vejen rundt om søen - en dejlig rute på 5,5 km. Der er derudover rig mulighed for at fiske i søen, hvilket gør den til et populært sted for lystfiskere. Du kan her på siden finde mere information omkring Sunds Sø. (FISKEKORT)

 
 
Fredningstider i ferskvand
 
Fredningstider i saltvand
 
 

Jeg er ivrig fluefisker og binder selv mine egne fluer. Fiskeriet foregår normalt i Danmark ved Karup å, ved kysten, samt Put and Take. Når lejligheden byder sig, har jeg fisket i en årrække på 30 år i Sverige ved Laxens hus i Mörum, hvor der er utroligt naturskønt. I 2005 har jeg haft nogle rigtige gode fisketure med Ole Menander fra Grejkældern.dk.

 

Natfiskeri i Silkeborg efter ål
Det blev desværre kun til en lille aborre som blev genudsat efter en fejlkrogning. Jeg kørte hjem kl. 23.10 da jeg savnede konen og en kop varm kaffe. Men jeg fik da afprøvet mit stanholder sæt X2 Transformer rodpod.  Jeg mangler lidt udstyr fra http://www.effektlageret.dk til min nye stanholder sæt en (ESP Butt Grip Kork) som jeg havde forventet der var i min postkasse i dag. Men suk de 3 stk. ankomme først i morgen. Lad mig sige det på en pæn måde. Normalt mangler jeg ikke fiskeudstyr og det er ved at tage lidt overhånd med alle de forskellige fisketasker + rygsæk. Problemet er, at der er snart ikke mere plads i bilen og det kan sommetider knibe med at huske i hvilken taske og fiskekasse man lige skal finde noget bestemt fiskegrej.

 
 

Fjæsing og sild fra Århus havn!En lille fyraftenstur til Århus havns østmole, gav både fjæsing og sild!
Se med her og se også, hvordan du håndterer fjæsingen.
 

En stor tak til Frank Næsager Sjøgreen for denne film der nu giver mig en bedre forståelse for mit nyindkøbte
Abu Garcia Revo Beast 41 HS LH.

 
Fiskeeksperten Henrik Hansen tager os med på den vildeste geddetur. Et hemmeligt sted sejler vi afsted i en lille båd, og lander den ene store gedde efter den anden. FANGSTGARANTI er et program fra TV MIDTVEST, og titlen forpligter - der SKAL fanges fisk hver gang. Med højt humør og masser af gåpåmod, tager Frank Sjøgreen og Morten Stamm Mikkelsen i hvert afsnit på fisketur for at fange dagens fisk. Det kan være alt fra havørreder og laks, over gedder, brasen og karper til havkatte og store torsk. I programmet gør vi plads til at nørde med grej og teknikker, og så skal vi have et hav af små tips og tricks. Vi fisker overalt. I åen, søen, mosen, fjorden og på havet.
 
 
 


FangstgarantiS:2 E:8 Optaget i 2014 Team Fangstgaranti udfordrer 120 andre fiskere ved en Put & Take sø i Midtjylland. En holdkonkurrence med masser af action og præmier.

Tips til ørredsøen ser mere information klik på ovenstående billede fra http://frankfisker.dk/

 
 

 

Se DR film om Tange Sø

 
 

iFiske er Sveriges førende portal for digitale fiskerilicenser. Med os finder du fiskerilicenser i de fleste af Sveriges største og mest populære fiskevande. Køb let fiskekort online 24 timer i døgnet hele året rundt. Betal med Swish, faktura, bankboks, SMS eller kort. Kortet sendes elektronisk til dig som SMS og via email. Ingen bindende, ingen medlemskab kræves og ingen skjulte gebyrer - du sparer også på miljøet! På hjemmesiden kan du søge efter fiskeriområder , se kort , fiskerapporter og læs mere om fiskearter , metoder osv. Alle oplysninger er også tilgængelige i vores populære app til iPhone / iPad og Android telefoner .

 
 
 
 
https://www.youtube.com/results?search_query=Elliott+Gray+Cypography
 
 
 
 
 
 

 Filmen om havørred på tørflue

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lystfiskeri i din radio og til din podcast! De kommende 6 måneder kan du lytte med påRadio24syv kl. 10-11 hver lørdag, hvor jeg er vært på ”Fisketegn” og tager på en stribe fisketure med en række interessante mennesker - der alle har et særligt forhold til lystfiskeri og til naturen. 

I premiereafsnittet er Mick Øgendahl med ude og fange megagedder og vi er i fuld gang med at optage eller planlægge kommende afsnit med gæster som bl.a. Dan JørgensenJokerenChili KlausEske Willerslev, biskop Peter Fischer-Møller,Carl-Mar MøllerFreddy WulffNikolaj Kirk, Eaggerman, Thomas Rode Andersen, Maise Njor, Knud Folschack, Peter Qvortrop Giesling og mange mange flere.

Jeg er pænt oppe at køre over projektet og både undertegnede og producer Peter Ørbæk håber, at disse programmer bl.a. kan være med til at give en masse lyttere en bedre forståelse for lystfiskeri og hvad det giver os mennesker at komme ud i naturen. Samtalerne kommer vidt omkring og vi tager en masse emner op, alt efter hvem gæsten er, og hvor fisketuren og samtalerne tager os. 

Denne nye arbejdsopgave kommer selvfølgelig til at kræve en hel del og derfor er der en række andre opgaver som jeg må nedjustere mit engagement i, i den kommende tid. - Jeg kan simpelthen ikke nå alt det jeg gerne ville, og det håber jeg folk vil have forståelse for. Set på den positive side, er jeg nu ”tvunget” til mindst en fisketur om ugen – og med nogle enormt spændende mennesker. 

Så drop ”Mads & Monopolet” på P4 og lyt med de næste 27 lørdage kl. 10 på 24syv! Tjek mere om radioprogrammet her, hvor du allerede kan smuglytte det første afsnit, hvor Mick Øgdendahl og jeg var heldige og ramte et absolut vanvittigt geddefiskeri. K&B og god weekend derude! 
http://www.radio24syv.dk/udvalgte-nyhedshistorier/fisketegn-nyt-udendoersprogram-paa-radio24syv-om-lystfiskeri

 
Filmen med Mikael og Håkan om den episke juli-tur til Steinfossen på den mægtige Alta i Norge. At fange drømmefisken - den 25 kilo laks. Hvad vi ved, at lande en Atlanterhav i denne størrelse er aldrig blevet filmet før. Det er det, der er værd at kæmpe for, stor, vild og vidunderlig, den største fisk på verdens største lakseflod. Stil ind og deltage i de to bedste fiskekammerater på to magiske dage i laksens himmel!
 
 
 
 
 

Fra bredden af ​​Mörrum-floden i Svängsta, Sverige, dukker en urmager op for at udvikle verdens mest efterspurgte hjul. (Henning Karlsson, Lennart Borgstöm. Instrueret af Dustin Hoye, Executive Producer, Chris Derrick. Associate Producer, Paul Davis Copyright 2013)

 
 
 
 

En tak til Frederik for en rigtig hyggelig eftermiddag først ved Bølling Sø som ikke gav nogle gedder på fiskekrogen. Der efter et smut til skyggehale lystfisker sø ((skyggehale put and take) hvor alt er næsten som ved det gamle. Jeg har kommet ved skyggehale lystfisker sø i over 30 år og altid nydt de gode naturomgivelser. Her er altid rent og pænt og gode faciliteter som man værdsætter som lystfisker.Frederik brillerede hurtigt med at fange tre fisk og så var jeg håbløs bagud igen ha ha. Hævnen time er sød. Jeg fik kun en men klart den største som er den fisk han står med på billedet . Der var en lille fyr på ca.5-7 år der udstyret med noget håbløs fiskegrej. Vi syntes at det var synd for ham så vi låne hans fiskestang og monteret en af Frederiks fisk på hans fiskekrog og ud kom fisken 6-8 meter i søen. Knægten fik en oplevelse hvordan der var at have en fisk på sin stang og så kunne han løbe hen til sine forældre og sige at han også havde fanget en fisk som han kunne tage med hjem.. ha ha. 

 
 
Solnedgang i Skyggehale.
 
Så gik der lige lidt tid med at rense og smører 4 stk. ældre fluehjul 2 stk. System 2 og to stk. Scierra. Alle linerne har fået Ron Thompson fedt som er over 30 år gammelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forhandlere af fiskeri-artikler
Jagt&Fiskerimagasinet Kbh.

Nr. Voldgade 8-10

 

1358 København K

Tel. 3333 7777

 


 
Hunters House 7B

H.C. Ørstedsvej 7B

 

1879 Frederiksberg C

Tel. 3322 8200

 


 
Hunters House 52A

H.C. Ørstedsvej 52A

 

1879 Frederiksberg C

Tel. 3536 6666

 


 
Jan´s Lystfiskershop

Nordre Frihavnsgade 47 B

 

2100 København Ø

Tel. 3526 8970

 


 
Stubs Fiskeudstyr

 

 

2300 København S

Tel. 7060 5066

Webshop


 
Marinetorvet

Amagerbrogade 207

 

2300 København S

Tel. 3212 1111

 


 
Sport Dres

Frederikssundsvej 50

 

2400 København NV

Tel. 3888 4648

 


 
Tempo Både

Søhesten 8

 

2635 Ishøj Havn

Tel. 4373 0105

 


 
Hvidovre Sport

Hvidovrevej 158

 

2650 Hvidovre

Tel. 3675 1315

 


 
PoppelShoppen v/ Poppelsøen

Baltorpvej 208

 

2750 Ballerup

Tel. 4053 0689

 


 
Forst & Jagthuset

Ulrikkenborg Plads 2

 

2800 Kongens Lyngby

Tel. 4587 1136

 


 
Jan & Bo´s Lystfiskershop

I.L. Tvedesvej 19

 

3000 Helsingør

Tel. 4926 2694

 


 
Fiskerishop

Humlebæk Strandvej 95

 

3050 Humlebæk

Tel. 4919 0139

 


 
Krogen Sport & Fritid

Nørregade 2

 

3300 Frederiksværk

Tel. 6186 1116

 


 
Jan & Bo´s Lystfiskershop

Slotsgade 49

 

3400 Hillerød

Tel. 4826 0102

 


 
Nordisk Handelshus

Østergade 11

 

3600 Frederikssund

Tel. 3056 1977

 


 
Sport Dres Rønne

Store Torvegade 96

 

3700 Rønne

56910370

 


 
Check Point Marine

Sdr. Hammer 6

 

3730 Nexø

Tel. 5649 2897

 


 
Butik Maritim

Rebslagervej 7

Tejn

3770 Allinge

Tel. 5648 0370

 


 
Jan & Bo´s Lystfiskershop

Roskildevænget 2

 

4000 Roskilde

Tel. 4636 3677

 


 
Lystfisker Hjørnet

Algade 35

 

4000 Roskildde

Tel. 4636 3525

 


 
Ringsted Fiskeland

Søgade 26, st.th.

 

4100 Ringsted

Tel. 5766 2000

 


 
Topgrej.dk

Thomsensvej 12

 

4200 Salgelse

Tel. 8993 7888

 


 
Neptun Fiskegrej

Rudsagde 34B

 

4291 Ruds Vedby

Tel. 5826 1210

 


 
Pro Outdoor

Ahlgade 11

 

4300 Holbæk

Tel. 5944 3212

 


 
Holbæk Bådcenter

Stenhusvej 53

 

4300 Holbæk

Tel. 5943 5117

 


 
Pj Dyk - Fiskeudstyr

Skibbrogade 54

 

4400 Kalundborg

Tel. 4078 5624

 


 
Aktiv Fritid

Torvet 19

 

4600 Køge

Tel. 5663 1533

 


 
West Bådudstyr

Vestrehavnevej 1

 

4600 Køge

Tel. 5663 4080

 


 
Mertz Jagt & Fritid

Rønnedevej 52

 

4640 Faxe

Tel. 5671 3330

 


 
Grej-Butikken.dk

Sct. Jørgens Park 68

 

4700 Næstved

Tel. 3178 1048

 


 
FishingShop

Slagelsevej 5

 

4700 Næstved

Tel. 4019 3401

 


 
Alle Tiders

Østergade 16

 

4700 Næstved

Tel. 5572 5117

 


 
Grizzly Outdoor

Kværnvej 6

 

4760 Vordingborg

Tel. 4011 4509

 


 
Mertz Jagt & Fritid

Holger Brodthagensvej 6

 

4800 Nykøbing F.

Tel. 5485 3299

 


 
Mertz Jagt & Fritid

Heimdalsvej 9

 

4900 Nakskov

Tel. 5492 1911

 


 
Sport & Hobby Maribo´s Jagt- og bådcenter

Banevænget 1

 

4930 Maribo

Tel. 5478 0813

 


 
Jan & Bo´s Lystfiskershop

Vesterbro 2

 

5000 Odense

Tel. 6611 2366

 


 
Ækvator Sport

Nyborgvej 3

 

5000 Odense C

Tel. 6611 2993

 


 
Predator Sportfishing

Sdr. Boulevard 49

 

5000 Odense C

Tel. 7214 5514

 


 
Go-Fishing Odense

Dalumvej 67

 

5250 Odense

Tel. 6612 1500

 


 
Odense Jagt & Fritid ApS

Magnoliavej 7

 

5250 Odense SV

Tel. 7030 0170

 


 
Michaels Jagt & Fiskeri

Porthusvej 127

 

5700 Svendborg

Tel. 6221 1153

 


 
Angelcentrum Langeland

Spodsbjergvej 299-301

 

5900 Rudkøbing

Tel. 6250 1413

 


 
Kolding Jagt&Fiskeri

Skovvangen 42

 

6000 Kolding

Tel. 7552 1414

 


 
Pamhule Jagt&Fiskeri

Pamhulevej 67

 

6100 Haderslev

Tel. 2612 4547

 


 
Go Fishing Haderslev

Apotekergade 5

 

6100 Haderslev

Tel. 7452 1955

 


 
Foder og Fritid

Industrivej 1

 

6200 Aabenraa

Tel. 7020 1517

 


 
Klindt Jagt&Fiskeri

Brogade 1-3

 

6261 Bredebro

Tel. 7471 1796

 


 
Outdoor i Centrum

Perlegade 44

 

6400 Sønderborg

Tel. 7443 5355

 


 
MacNab Jagt&Fiskeri

Nørrekobbel 7A

 

6400 Sønderborg

Tel. 7443 1646

 


 
Fishing Center

Notmark 1

 

6440 Augustenborg

Tel. 7447 3649

 


 
EFI-Esbjerg

Havdigevej 36

 

6700 Esbjerg

Tel. 7545 1288

 


 
Outdoor X-perten i Esbjerg

Borgergade 50

 

6700 Esbjerg

Tel. 7545 4317

 


 
Ribe Jagt&Fiskeri

Industrivej 68

 

6760 Ribe

Tel. 7688 9888

 


 
Knæk&Bræk Ribe

Nederdammen 23

 

6760 Ribe

Tel. 7542 5700

 


 
Outdoor X-perten i Varde

Kræmmergade 11

 

6800 Varde

Tel. 7522 1050

 


 
Fiskegrej-Bilok

Vestergade 5B

 

6800 Varde

Tel. 6010 6509

 


 
LT Fiskegrej

Fuglebakken 1

 

6823 Ansager

Tel. 2624 7502

 


 
Fisknu.dk

Storegade 12

 

6880 Tarm

Tel. 9681 2030

 


 
Korsholm

Jægervej 5

 

6900 Skjern

Tel. 9680 2020

 


 
JK Jagt & Fiskeri

Algade 6

 

6950 Ringkøbing

Tel. 9732 4838

 


 
Sandormskiosken/ Kott Fritid

Nørregade 2A

 

6960 Hvide Sande

Tel. 9731 1537

 


 
Lystfiskeren

Nordhavnskaj 31

 

6960 Hvide Sande

Tel. 9731 2710

 


 
Thorsminde Fiskernes Indkøbsforening

Havnevej 2

Thorsminde

6990 Ulfborg

Tel. 9749 7055

 


 
Fish&Outdoor Fredericia

Jyllandsgade 31

 

7000 Fredericia

Tel. 7620 0035

 


 
Fluer.dk

Dyrskuevej 13

 

7100 Vejle

Tel. 2762 0920

 


 
Filskov Lystfiskersø

Bredsten Landevej 196

Filskov

7200 Grindsted

Tel. 7534 8430

 


 
MacNab Jagt&Fiskeri

Trehøjevej 31

 

7200 Grindsted

Tel. 7532 0622

 


 
Seatrout

Viborgvej 97

 

7400 Herning

Tel. 9660 6065

 


 
Grejbiksen Albæk

Albækvej 42

 

7400 Herning

Tel. 4011 8602

 


 
Herning Trailer & Bådcenter

Navervej 14

 

7451 Sunds

Tel. 9714 2211

 


 
Grejstore.dk

Jernbanegade 7

 

7490 Aulum

Tel. 9747 3178

 


 
Vestjysk Jagt & Fritid A/S

Struervej 69

 

7500 Holstebro

Tel. 9742 5411

 


 
Jagt&Fiskeri Bækmarksbro

Brogade 50

 

7660 Bækmarksbro

Tel. 9788 1012

 


 
Emma-Line Grej

Havnegade 22

 

7680 Thyborøn

Tel. 9783 2766

 


 
Brdr. Vestergaard/ Thy Outdoor

Sennelsvej 2B

 

7700 Thisted

Tel. 9792 4508

 


 
Hanstholm Havns Indkøbsforening

Kai Lindbergs Gade 73

 

7730 Hanstholm

Tel. 9796 1690

 


 
Jagt&Fiskeri Skive

Thinggade 1

 

7800 Skive

Tel, 9752 4522

 


 
Morsø Låseservice

Nørrebro 42

 

7900 Nykøbing Mors

Tel. 4074 0007

 


 
Jagt og Fiskerimagasinet Aarhus

Sønder Allé 5

 

8000 Århus C

Tel. 8613 5600

 


 
Stef´s Lystfiskergrej

Fredensgade 29

 

8000 Århus C

86183333

 


 
Grejfreak.dk

Gunnar Clausens Vej 58

 

8260 Viby J

71996361

 


 
Samsø Grej

Langgade 25

Tranebjerg

8305 Samsø

Tel. 8659 0056

 


 
Lionfish

Sletvej 66

 

8361 Hasselager

Tel. 8628 8919

 


 
Pinds Mølle Put & Take

Pinds Møllevej 35

 

8362 Hørning

Tel. 8692 3340

 


 
Grejbiksen Trige

Randersvej 397

 

8380 Trige

Tel. 863 2202

 


 
Lindberg

Havnevej 1

 

8400 Ebeltoft

Tel. 8634 1033

 


 
Steffen Fritid

Strandvejen 12

 

8400 Ebeltoft

Tel. 6082 4585

 


 
Blue Marlin

Østergade 26

 

8500 Grenaa

Tel. 8632 3031

 


 
HK Sommer

Rødspættevej 12

Bønnerup Havn

8585 Glesborg

Tel. 2943 5150

 


 
CC Jagt & Fiskeri

Glesborg Bygade 46

 

8585 Glesborg

Tel. 8638 7888

 


 
Fiskexperten Silkeborg

Østergade 8

 

8600 Silkeborg

Tel. 8680 0182

 


 
Effekt Lageret

Holmboes Alle

 

8700 Horsens

75624988

 


 
Sportshuset

Åboulevarden 65

 

8700 Horsens

Tel. 7562 6177

 


 
GrejOnline

 

 

8763 Rask Mølle

Tel. 2347 0012

Webshop


 
JA-FI Jagt, Fiskeri & Outdoor

Lundborgvej 2A

 

8800 Viborg

Tel. 8660 0036

 


 
PH-Outdoor

Nørremøllevej 109

 

8800 Viborg

Tel. 8662 2113

 


 
Grejkælderen

Jernbanegade 9

 

8800 Viborg

Tel. 8661 3048

 


 
Sport & Fritid

Vestergade 2

 

8850 Bjerringbro

Tel. 8668 3109

 


 
Bøssemageren - Jagt&Fiskeri

Pilevej 6

 

8850 Bjerringbro

Tel. 8668 4433

 


 
Randers Jagt&Fiskeri

Brødregade 22

 

8900 Randers

Tel. 8641 4144

 


 
Jagt og Fiskerimagasinet Randers

Torvegade 14

 

8900 Randers C

Tel. 8642 0269

 


 
Lystfisk.dk

Messingvej 20G

 

8940 Randers SV

Tel. 2266 6812

 


 
Djurslands Jagt Center ApS

Centervej 21C

 

8963 Auning

Tel. 9648 7777

 


 
Jægeren og Lystfiskeren

Maren Turisgade 6

 

9000 Aalborg SV

Tel. 98139400

 


 
Aalborg Jagt

Hobrovej 418

 

9200 Aalborg SV

Tel. 9816 9577

 


 
Almas Aalborg

Gugvej 138

 

9210 Aalborg SØ

Tel. 9652 0300

 


 
JC Fiskegrej og Fritid

Havnen 12G

 

9300 Sæby

Tel. 9846 4303

 


 
MB Jagt - Fiskeri - Fritid

Erhvervsparken 11

 

9500 Hobro

Tel. 9855 7028

 


 
Hadsund Jagt & Fritid

Østergade 70

 

9560 Hadsund

Tel. 9858 7101

 


 
Gunderup Fiskesø

Gunderupvej 96

 

9640 Farsø

Tel. 9863 6406

 


 
Kragh´s jagt&fiskeriartikler

Aggersundsvej 322

 

9690 Fjerritslev

Tel. 9821 3121

 


 
Brasholt Jagt, Fiskeri & Outdoor

Vandværksvej 29

 

9800 Hjørring

Tel. 9623 2900

 


 
Hirtshals Indkøb

Vestkajen 2

 

9850 Hirtshals

Tel. 9894 3634

 


 
Jagt & Fiskeri i Frederikshavn

Danmarksgade 8

 

9900 Frederikshavn

Tel. 9842 3446

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Et godt link med mange gode fisketips!.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aborre

Aborre– Længde: 15-50 cm  – Vægt: Normalt op til 500 g, men kan veje helt op til 4 kg
– Æg: 4.000-300.000 – Gyder: I april – Levealder: 8-10 år, max 22 år– Glimrende spisefisk
Aborren kendes let på den høje ryg, de 4-7 sorte striber på siderne samt de orangerøde finner.
Fisken er normalt sortgrøn på ryggen og lysere ned mod bugen.Aborren har pigge ved rygfinnerne og gællelågene. Skællene er grove og skindet tykt og sejt. Aborren er en almindelig fisk i søer, åer, vandløb og moser. Den lever dog også i brakvand nær kysten. Aborren er en stimefisk, der ses hele året. Den opholder sig for det meste ved bunden, men jager også på åbent vand. Føden består af skaller, løjer og andre fisk, fiskeyngel, snegle, krebsdyr, insekter, larver og orme. Aborrer sluger deres bytte helt. Aborren bliver kønsmoden alt efter mængden af føde i vandet. Under gode levevilkår sker det i løbet af 2-5 år, men er der kamp om føden, kan der gå seks år før fisken er kønsmoden. Størrelsen og vægten varierer også meget alt efter mængden af føde i vandet. Er der mange små og ens aborrer i vandet kaldes de ”tusindbrødre” og deres tilstedeværelse er et tegn på fødeknaphed.

Gedde

 

Gedde  – Længde: 40-150 cm – Vægt: 8-35 kg– Max levealder: 30 år – Æg: Op til 250.000 – Gyder: Marts-maj på lavt vand Gedden kan kendes på den meget aflange krop samt det store gab besat med spidse tænder der vender indad.Geddens hoved er fladtrykt og bredt. Gedder er ofte sorte på ryggen, grønne på siderne med gule pletter og lyse på bugen, men farverne kan variere efter omgivelserne. Rygfinnen sidder forholdsvis langt tilbage på ryggen. Gedden er almindelig udbredt i hele Danmark. Gedden lever i ferskvandssøer, vandløb, brakvand og havvand med lavt saltindhold .Gedder foretrækker klart vand, da de jager med synet Hannerne bliver kønsmodne som 2-3 årige hunnerne som 3-5 årlige. Gedden jager ved at stå ganske stille mellem planter og vente på, at et byttedyr kommer forbi. Store, voksne gedder lever af andre større fisk, padder samt unger af vandfugle. Mindre gedder lever af fiskeyngel, insekter og plankton. Af andre store fisk kan geddens bytte være brasener, aborrer, skaller og andre gedder. Geddens eneste fjende blandt andre fisk er dens artsfæller. Da gedden er en effektiv predator har udsætning af geddeyngel i mange år været brugt til at reducere bestanden af såkaldt ”skidtfisk”, dvs. alle former for mindre fredfisk i søer og damme m.m. Filosofien har været, at mange fredfisk gør vandet grumset idet disse spiser dafnier, som igen spiser alger. Som alternativ til tørlægning og opfiskning har man derfor udsat geddeyngel der bogstaveligt talt æder sig igennem søen for til sidst at æde hinanden når der ikke er anden føde.

 
 
 
 
 
Der skal lige tages højde for at min databaste ikke er opdatere i flere år så der kan forekomme døde links .

Fiskeri

 Federation of Flyfishers Denmark (FFFD)

 Reel-Time.com - The Internet Journal of Saltwater Fly Fishing

 The American Museum of Fly Fishing

123nu.dk Lystfisker Forum

7days.dk Aktuel information fra fiskeriets verden

Abu Garcia

Aktiv fritid i Norge

ANGLEBOOKS COCH-Y-BONDDU BOOKS

Anglers-Place Lystfisker Index

Atlantik Fiskerejser

Bass Anglers' Sportfishing Society

Bass Pro Shops Outdoors Online LLC

BCFROA - British Columbia Fishing Resorts and Outfitters Association

Berkley the world's leading fishing

Bigdamfish.net. Large resource guide for local and state listings with resource guides for fishing, boating, hunting and local clubs

Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening

Bonefish Adventure Specialising in Bonefishing Tackle and Holidays

Bottomlinefishfinders

Brabrand Lystfiskerforening

Brakvand.dk Henrik Leth

Bromseklubben.dk Lystfiskerportal

Brønderslev Lystfiskeriforening

Canada Fly in Fishing Vacation for Canada Pike, Walleye, Arctic Grayling, and Lake Trout

Carponline.dk Karpefiskeri

Catch-A-Dream, catch a dream, dream maker, Bruce Brady

Cinclus C Sportfiskeguide Info om Sveriges alla sportfiskeresurser .

COOP’s Fiskeklub (Hasselager v/Århus)

Cortlandline Cortland Line Company

Dagkort.dk Køb dagkort til lystfiskeri på Internet

Danmarks Småbådsfiskeklubbers fælles hjemmeside

Danmarks største fiskekonkurrence på nettet

Dansk Surfcastingklub

Danske Karpefiskere

Danske Ørredsøer

Din fangst

DOK 1 - PUT AND TAKE

Drennan Danmarks hjemmeside

Drömfiske Jämtland Härjedalen, boende, fiske, flugfiske, spinnfiske, båtfiske, familjefiske, service, information

Edgeflyfishing.com Edgeflyfishing flugfiske

Elbe Fiskeri for alle

Elida fishing består i dag af 4 skibe med en kapacitet til 150 lystfiskere

English Ladies Fly Fishing Association uk

Enningdalselva er et av svært få større laksevassdrag i Sørøst-Norge

ESPN Outdoors - Fishing Home

Fakta om fisk og skaldyr

Fangster.dk Din personlige fangstjournal på nettet !

FBJ Sport

Fenwickfishing

Ferskvandsfiskeriforeningen

Finnmarksvidda.com

Fishing Books Australia

Fishing World Network

Fishmitchell

Fishspiderwire

FishWizard - Maps and information about fish in British Columbia Canada

Fisk & Fang Webbutik, med salg af fiskegrej.

Fisk & Fri. Magasinet for lystfisker

Fiska.se, Fisk, Fiske, Lax, Öring, Lagan, Nissan, Ätran, Halland, Fångst, Halmstad, Laholm, Skafferiet

Fiske Feber

Fiskeavisen

Fiskebanden

Fiskecentrum med camper, vatten, fiske Västerbotten och Lappland

Fiskedagbok.se

Fiskeforeningen F.I.S.K For Fisk, Fisse og Fædreland

Fiskeforum.se

Fiskegrejdirect. fiskegrej,fiske,fiskehjul,fiskestang,flydedragt,daiwa,fladen,mepps

Fiskehugg.se - Halmstad

Fiskeklub 35´s hjemmeside Lystfiskeri, fluebinding, grejfremstilling, oplevelser.

Fiskeklubben Hornsherred

Fiskeklubben Rokkerne

Fiskekompaniet, Malmö och Lund

Fiskemagasinet

Fiskemagasinet Karlskrona Sverige

Fiskeri.no. Fiske, størje, fiskebåter, brugde, fiskerier, nyheter, biologi, film, bilder

Fiskeringen Danmarksmester i fiskevand

Fiskesiden

Fiskesnack.com

Fisketips.dk

Fiskezone.dk

fisking.no. Her finner du masse fiske- informasjon, ressurser, nyheter, vitser, linker, forum, bilder, video.

Flowen.dk En klub for mænd, hvor "drengen i manden" til tider får overtaget.

Fluefiskerne Bornholm

Flueposten. Top kvalitets fluer Danmarks laveste priser.

Fluerderfanger.dk . Fluefiskeri, Fangstjournal, Fluebinding, Galleri, M.M.

Flueæsken, siden hvor der også er plads til dine fluer

fly casting,fly fishing,casting instructor certification,fly casting instruction

Fly Fisherman magazine

Fly Fisherman magazine, and The Virtual Flyshop

Fly fishing history

Fly Fishing in Salt Waters

Fly fishing in the UK and Europe

Fly Fishing Journal

Fly Hooker” Sportfishing

Flydepot.com is the Internet's largest retailer of high-quality fly patterns and fly fishing accessories

Flyzone.se

Fynfisker

Galten og Omegns Sportsfiskerforening

Go Fishing

Godtgrej webbutik med fiskegrej

Government of Canada, Fisheries and Oceans Canada.

Greenbackfishing.com The Greenback Hunter, Fishing Guide Service. Manitoba Walleye, Catfish, Carp fishing outfitter.

Grejkælderen er stedet hvor den kvalitets- og prisbevidste lystfisker handler.

Grejsiden.dk

Gudenåen er ud over at være Danmarks længeste å, også i europa´s Top 10 fiskeri.

Guideline AB Sweden - Flugfiske

Hadsten Lystfiskeriforening

Havlit benyttes primært til fisketure og sejler dagligt fra Helsingør

Henrys.dk Henry´s Fiskegrej ApS & Pandion Jagt & Fiskeri!

Herning Sportsfiskerforening

HOOKED!-DRENGENES HJEMMESIDE OM FISK, FISK OG FISK!!

Hornsherred sportsfiskerforening

Ikast Sportsfiskerforening

Ishøj Sportsfiskerklub

Jan & Bo´s lystfiskershop Aps

JIKO.DK Et sted for lystfiskere

Jim Porter provides bass fishing information

Kalle´s fiskesider

Karpe Infos hjemmeside

Kevin Nash´s hjemmeside

Klikk.no friluf fiske

Kronolaxfisket i Mörrumsån

Kvistholm's Fiskesøgemaskine

Kystcup for kystfiskere i hele Danmark

Laksefiskeri på Namsen!

Langå Sportsfiskerforening

Lapland Fishing - with camps, waters, events and related info from northern Sweden

laxfiske.org Välkommen till Laxfiske i Lagan!

Lommeulken er en lystfiskerforening for biologistuderende

Lystfisker Forum

Lystfisker Forum er en del af 123nu.dk, et lille privat ejet fritids firma.

Lystfiskeren.dk Online shoppen

Lystfiskerforeningen af 1926

Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn

Lystfiskerforeningen Fredensborg-Humlebæk

Lystfiskerforeningen Neptun

Lystfiskerforeningen Waders

Lystfiskeri

Lystfiskeriforeningen for Liver Å

Lystfiskerklubben 1940

lystfiskerparadiset.

Lystfiskesøen Skyggehale Put and Take

M/S Emma-Line Tag på Havture med Emma-Line.

M/S-Kirsten. (Havfiskeri lystfisker, havjagt.)

Midtfiskeri

Minnesota Fishing Resort Guide

MORSØ LYSTFISKERFORENING - MLF. Foreningens primære interessefelt er kystfiskeri, fisk -og vandløbspleje på Mors og juniorarbejdet

Netshoppen hvor du ONLINE kan købe fiskegrej til meget fair priser

Nick Hart Fly Fishing

Nillers Fiskeplads

Nordjydsk Havørredfiskeri

Nordjysk Lystfiskeriforening af 1917

OP Publishing Ltd. - British Columbia's Outdoor Resource

orvis

Outdoorinternational

Pennsylvania Fish

PH outdoor.dk

Pike 85 danske fiske forening med speciale i gedde, torsk, aborre laks, sandart

Pure Fishing

PUT & TAKE-FISKERI Erik Ploug

Put &Take Fiskeri

Rex's Home Page

RINGSTED SPORTSFISKERFORENING AF 1935

Røgeovnen´s Venner

Safe Fishing en danskejet virksomhed der udvikler patenteret kvalitetsgrej til lystfiskere

Salmon Fishing on the River Tay. Upper Islamouth

Salmon Heaven Lodge & Guide Service Alaska Fishing

San River Flyfishing Team Online Store

Sandormskiosken - Hvide Sande

Scierra´s hjemmeside

SEATROUT Jagt og Fiskeri

SFK Laxen- Sportfiskeklubben Laxen Lilla Edet

Silkeborg Fiskeriforening

Sjællandske Sports- og Lystfiskerforening

Skjern Å Sammenslutningen

skovognatur.dk Mindstemål og fredningstider for fisk

Snæbum Sø Fiskeriforening's hjemmeside

Sport Fishing Institute of British Columbia.

Sportdres Danmarks største grejbutik.

Sportfiske i kullabygden, fiska havsöring, fiskerapporter från öresund, skälderviken med mera

Sportfiskecentrum

Sportsfiskerforbundet.

Sportsfiskerforeningen for Slagelse & Omegn's hjemmesiden

Steelhead Fishing, Salmon & Sturgeon Fishing Trips in Washington Fish on Guaranteed

Steelheader.net

Steelheadsite.com The Steelhead Site

Steen Ulnits

Store Rosenbusk Ørredfiskeri

Sydvestjydsk Sportsfiskerforening

Södra Lappland, Vilhelmina, Åsele, Dorotea, Fiske, Fiskets dag, Lappland, Västerbotten, Svenska Formbolaget

Taxa `s Lystfiskerlaug

The Canadian Tube Fly Company

The Fly Fishing Club

The Flyfisher's Classic Library

The Global FlyFisher - The Internet's Cutting Edge Fly Fishing Site

The Pike Fly Fishing Association

Trend Å Lystfiskeriforening

Trolling Bornholm

U.S. Fish and Wildlife Service

Ulovlige.net En hjemmeside til registrering af ulovlige fiskeredskaber

Vandudsigten.dk

Vardesportsfiskerforening

Viborg Sportsfiskerforening

Visionflyfishing

WALKERWOOD TROUT FISHERY

Washington Fly Fishing

Waterlogmagazine

Welcome to TV Fishing

Wild Water Fishing AB

WORLD WIDE SPORT FISHING

www.steelheader.dk fiskerejser til Alaska

Aalestrup Lystfiskerforening

Aarhus Lystfiskerforening

Århus Sportsfiskerforening

 
 
Det er nok lidt begrænset hvad der bliver fisket mere i år. Så er tiden er nu kommet til at få tømt bilen med fiskegrej og få læsset fiskegrejet ind i fiskestuen gennem vinduet og få hængt de stænger op i loftet som der ikke er plads til i stativer. 
 
 
 
Ældre billeder fra 2006 fiske hobbyrum
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Robert & Marius

 

Lystfisker i Polen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exit

 
 

 

 

 

Bund lasseboel.dk/