Topbar oz9rh.dk

Velkommen til hjemmesiden http://www.OZ9RH.DK/

Menu oz9rh.dk
 
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  KØB & SALG
  BILLEDER
  ICOM IC-7400
  ICOM IC-7000
  MINE TYT & BAOFENG RADIOER
  ANYTONE RADIO
  CHROMECAST
  SIDSTE NYT
  NANOVNA TESTER
  SHOTOKAN KARATE
  KENDO I HERNING
  HARDWARE
  SOFTWARE
  SAMSUNG GALAXY
S21 ULTRA 512GB
  FOTOPROGRAMMER
  FILM
  FOTOGRAFI
  ADOBE FOTOGRAFI
  REOLINK
  LYSTFISKERI & LINKS
  NATUR & JAGT
  VÅBEN & JAGTVÅBEN
  HUNDESKOVEN
  HUMOR
  LINKS
  HUSK RING 1812
  JAGTRADIOER
  RADIOLINKS
  TEAMVIWER SUPPORT
  NASSERVER918+
  ADMIN.
SB
 
 
Google

27-01-2023
online !

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret.

 

Denne del af hjemmesiden indeholder information til links film og billeder til våben til jagt og våben der anvendes i skytteforeninger i Danmark. Jeg er aktiv jæger og har haft jagttegn i ca.45 år. og et medlemskab af Ruskær jagtforening og Ikast Skytteforening i over 20 år..

 
De fleste af grafikbilleder indeholder et direkte links.
 
 
 
 
 

 

 
 

Riflen er indskudt nu. Min Browning 30-06 BLR LIGHTWEIGHT TRACKER Code 034029526 sammen Swarovski Habicht forstørrelse 3X10X42 og min lyddæmper. Som jeg købte den 1-12-2022 hos K.O. Skov i Bording http://www.koskov.dk med en rigtig god service. Købet er min julegave og min kommende 70 års fødselsdagsgave fra min elskede søde kone Lene. Browning 30-06 BLR LIGHTWEIGHT TRACKER Code 034029526 Kaliber: 30-06 og Pibens længde 47 cm. Vægt: 3,0 kg. Sikkerhed: Låser hanen. Magasin: Aftageligt krydsmagasin. Standard kaliber fire patroner. Min pris hos K.O Skov som kunde i over 35 år var yders fornuftig inkl., skinne til montering af riffelkikkert og gevind til lyddæmper Våbentilladelse koster Kr.1085,00 Browning BLR Tracking har en lamineret krydsfiner, der har en subtil grå tone. Skæftet har en stærk Cerakote overfladebehandling. En meget god bagkappe dæmper rekylen og beskytter stemplet på en god måde. Stempeldimensionerne er standard og burde passe til de fleste jægere og skytter. Skæftet og pistolgrebet har et vellavet mesh-snit, der giver et godt greb. Browning BLR Tracker er en videreudvikling af den gamle BLR. Browning har en mere udviklet mekanisme og låsemekanisme end mange andre aftrækker. Låsningen foregår med et roterende bundstykke, der låser i en bøsning mellem løb og mekanisme. Hele konstruktionen minder meget om en halvautomatisk. Riflen er indskudt med Hornady blyfri 30-06 SPRG 180 gr. CX™ Outfitter Vare #811644 https://www.hornady.com/ammunition/rifle/30-06-sprg-180-gr.-cx-outfitter#!/
Som passer fint sammen med Sellier & Bellot Træningspatroner - Kal. 30-06 Spring. - 11,7 g
https://www.sellier-bellot.cz/en/products/rifle-ammunition/rifle-ammunition-training-fmj/detail/218/
https://se.browning.eu/blr-lightweight-pg-tracker.shtml

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

https://shop.browning.com/products/sight-buckmark-pro-red-dot

 

 
 
 

   


 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beretta 92FS Inox
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
Våbenolie, der renser, smører og beskytter dit jagtvåben. Våbenolien absorberer vand, fjerner krudt- og projektilaflejringer i løbet og er skånsom mod huden.
Våbenolie, der renser, smører og beskytter dit jagtvåben. Våbenolien absorberer vand, fjerner krudt- og projektilaflejringer i løbet og er skånsom mod huden. Der er utallige våbenplejeprodukter tilgængelige for os at bruge, for at holde vores dyrebare skydevåben i god stand. Hver enkelt har sit eget særlige formål, det være sig kobberopløsningsmiddel, blyopløsningsmiddel eller almindelig rensevæske. Pro Ferrum Gun Care Fluid er noget ganske andet, og det beskriver sig selv som en 'kompleks væske med vådtørringsegenskaber'. Så hvad betyder det? Rengøring. Væsken opløser metalrester i tønden, og du kan faktisk se væsken skifte farve, mens den løfter den, og får en grå eller grønlig farve. Det vil også tackle rust og får en orange-lignende farve, når det trækker det ud i områder, du troede var rene og beskyttede. Farveændringerne er virkelig nyttige som en indikator for, at væsken virker. Gammel olie og fedt vaskes også væk og efterlader en meget ren pistol. Vand, hvilket vand? Ud over dens fantastiske rengøringsegenskaber har Pro Ferrum også et andet trick i ærmet. Hvis du sprøjter kemikaliet på en våd pistol, griber det vandet og omgiver det og løfter det fra metaloverfladen. Det får derefter et mælkeagtigt, råhvidt/uklart udseende. Du kan derefter blot tørre pistolen over, og der er absolut intet vand tilbage. Hvis du er ude og skyde i regnen og kommer tilbage til bilen med en våd pistol, er dette et fantastisk produkt til at sterilisere hele pistolen, tørre den af ​​og derefter påføre igen. Når du kommer hjem, er pistolen tør og trænger bare til at blive renset, uden bekymringer om rust eller vandskader. Og endelig. Når du har renset din pistol med produktet, efterlader den en beskyttende belægning, der breder sig ud og trænger ind i alle områder, også dem, der er svære at nå. Sved og syrer fra pulverrester neutraliseres af væsken, og det fortsætter med at give en vandafvisende belægning efter påføring. Konklusion. Pro Ferrum har den bemærkelsesværdige evne til at fortrænge fugt, og når den kommer i kontakt med vand, kan du faktisk se den skifte farve, mens den virker. Test af væsken på ståltræskruer viste, hvor effektiv den er, selv når den efterlades udenfor. Hvis du skal opbevare våben i længere tid, vil en dosis af det helt sikkert give dem beskyttelse mod korrosion. Hvis du bliver fanget i regnen, vil en grundig afdækning 'tørre' din pistol og forhindre rust i at få fat, før du får den hjem. Selvom det ikke er billigt, er dette et produkt værd at have med sig.
 
 

Exit

 
 

Bund lasseboel.dk/