Topbar oz9rh.dk

Velkommen til hjemmesiden http://www.OZ9RH.DK/

Menu lasseboel.dk
 
  FORSIDE
  INFORMATION
  KONTAKT
  KØB & SALG
  BILLEDER
  ICOM IC-7400
  ICOM IC-7000
  CHROMECAST
  SIDSTE NYT
  SOFTWARE
  FILM
  FOTOGRAFI
  LYSTFISKERI & LINKS
  NATUR & JAGT
  HUNDESKOVEN
  HUMOR
  LINKS
  JAGTRADIOER
  RADIOLINKS
  DOWNLOADS
  ADMIN.
SB
 
Google

18-03-2017
14 online !

Hjemmesider er stadig under udførelse og vil løbende blive opdateret.

 

 

 
 
 

IC-7000 kompakt transceiver. Alle tilstande på alle bånd: HF, 50MHz, 144MHz og 430MHz. Baseret på den enestående succes IC-706 serien IC-7000 giver endnu flere muligheder i en endnu mindre sag. Den mest oplagte funktion er LCD-farveskærm med sine mange muligheder. Og - ligesom med den "store" Icoms - IC-7000 er udstyret med en kraftig DSP på IF-niveau, en etableret og gennemprøvet teknologi i amatørradio designs.

IF DSP byder på en masse muligheder, for eksempel hurtig og præcis AGC-kredsløb
næsten uendelige muligheder for filtre. Til meget skarpe manuelle kærvfiltre

  • digital støjreduktion
  • digital støj Blanker
  • DSP tale kompressor
  • digital voice recorder

Med den let at læse LCD-display (2,5 "farve TFT) brugen af ​​IC-7000 er blevet endnu mere nemmere, alle knapper er tilgængelig på frontpanelet. Et højdepunkt af farven LC-skærmen er bandscope, også arvet fra de "store" Icom radioer. Det giver brugeren mulighed for at overvåge band betingelser og aktivitet på et øjeblik. Eller brug farve multi-instrument, der viser strøm, stålwirer, ALC og kompressor niveau alle sammen, endda sammen med forstærkeren temperaturen!  Den digitale diktafon tillader transmission af fire optagelser, mest egnede til at anfægte eller kalder CQ. Og der er mere: I op til 99 erindringer kan du optage modtaget signaler til senere afspilning, op til 25 minutter. Eller bare springe til afkode skærmen og overvåge RTTY transmission - dekoderen er bygget i. Den maksimale effekt af IC-700 er 100 W på HF, 50 W på 2m og 35 W på 70cm. Den mindste effekt på alle bånd er 2W, hvilket gør radioen også meget velegnet til QRP entusiaster og E-Klasse licenshavere i Tyskland. Kontrolpanelet kan fjernes og installeres andre steder (kræver ekstra adskillelse kit). Den medfølgende fjernbetjening mikrofon HM-151 med baggrundsbelyste taster tillader sikker og nem kontrol, selv under kørslen.
Denne radio er ude af produktion siden udgangen af ​​2013.

 

 

 
IC7000BKT Icom IC-7000 CAT Control

IC7000BKT Icom IC-7000 CAT Control
På hjemmesiden maniaradio.it har jeg fundet med lidt hjælp fra Karlo OZ2CGJ til linket noget spændende software.
Der kan styre min nye IC-7000 fra min Workstation og editere min 5 memory banker. Indtil personlig registrering af programmet er gennemfør, køre programmet kun som demo så jeg må have lidt tålmodighed. Programmet koster ca. 150,- I aftes fandt jeg ud at hvorledes at jeg kunne resætte
hukommelsen til fabriksindstilling, så nu er der en bar mås at trutte i, med hensyn til at rediger nye frekvenser på radioen. Er der utrolig mange indstillinger og funktioner op IC-7000 og en stor manual så der noget at gå i gang med.      
http://www.maniaradio.it/en/ic7000bkt.html
Manual
http://www.maniaradio.it/dati/IC7000BKT.pdf
Download
http://www.maniaradio.it/en/ic7000bkten_download.html

 
 
 
 

Klik på grafik for at gå til link
USB CI-V Cat CT-17 interfacekabel IC-7000 til Icom
 
IC-7000 - A Brief Look KD8CHM
 
 
 
 

 

Bund lasseboel.dk/